• Powermix

  ПОДГОТВЕНИ ЗА УПОТРЕБА МИЛОТЕРИ

  ЛЕСНО БРЗ СИГУРНО

  Затоа што е професионалец

  Мора да работи со најдобрите

  Powermix
 • POWERCLIMA

  POWERSTICK ЛЕПАК ВЛАКНА
  THERMOCOLL FIBER T150

   POWERSTICK ЛЕПАК ВЛАКНА
  THERMOCOLL FIBER T200

   POWERFLEX 300 PRIMER

   ВОДООТПОРЕН гипс PM 200

   ВОДООТПОРЕН гипс PM 200

  POWERCLIMA
 • ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

  Подготвени за употреба малтери.

   Малтери за обложување

   Декоративни малтери

   Силиконски тестени малтери

   Систем за надворешна изолација

   Поправки малтери

   Адитиви Материјали

   Хидроизолациони материјали

  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

  POWERCLIMA

  ПРОИЗВОДИ НА СИСТЕМОТ ЗА НАДВОРЕШНА ТЕРМИЛНА ИЗОЛАЦИЈА НА POWERMIX

  Паметни решенија за градежната индустрија

  Користејќи го целото знаење и искуство што ги собравме овие години, создадовме сертифициран надворешен систем за топлинска изолација кој ја освежува, заштитува и ја зголемува енергијата на зградата.

  ФОКУС И ЦЕЛИ

  Како компанија, нашиот примарен фокус е да истражуваме и развиваме иновативни квалитетни производи за да можеме да обезбедиме производи со сертифициран висок квалитет, лесни за употреба, сигурни и достапни.

  ПЛАНИРАЊЕ НАПРЕД

  Луѓето од POWERMIX планираат однапред со комбинирање на производствено искуство и знаење на грчкиот и меѓународниот пазар. Секогаш сериозно ги земаме во предвид сите најнови трендови и создаваме производи кои ја добиваат предноста на потрошувачите и внатре и надвор од границите.

  Контрола на квалитетот на производството

  Сите производи на POWERMIX се произведени во согласност со важечките европски и грчки прописи за квалитет и се прилагодени на грчките климатски услови.

  КОМПАНИЈАТА POWERMIX

  Нашата компанија првпат се појави во областа на градежни материјали во 1976 година и оттогаш е на крајот успешна. Од 2000 година, врз основа на стекнатото искуство, создадовме модерна производствена единица која произведува суви малтери користејќи стандардизирани и сертифицирани материјали. Палетата на производи на Powermix вклучува малтери во вреќи, малтери во вреќи и лепила за плочки. Сите овие производи се резултат на соодветно опремена единица која користи најсовремена машинерија според европските стандарди. Затоа, ние како компанија обезбедуваме најдобар квалитет и нудиме и нови производи за подобро структурирање, здрави простории за живеење и, конечно, чиста животна средина.

  Приоритет на нашата компанија е да обезбеди висококвалитетни и сигурни производи и услуги.

  ОД НАШИОТ ЈУТУБ КАНАЛ POWERMIX - РЕНОВИРАЊЕ НА СТАРА КУЌА

  Практична трансформација на стара куќа со помош на сигурни материјали на POWERMIX. Видеото покажува пред и потоа! Следете ги чекорите за имплементација на системот чекор по чекор и видете колку е брз, безбеден и лесен за имплементација.