• Powermix

  LLAÇE GATI PËR PËRDORIM

  LEHTË SHPEJTË E BESUESHME

  Sepse një profesionist

  Duhet të punojë me më të mirët

  Powermix
 • POWERCLIMA

  Ngjitës me fibra POWERSTICK
  THERMOCOLL FIBER T150

   Ngjitës me fibra POWERSTICK
  THERMOCOLL FIBER T200

   POWERFLEX 300 PRIMER

   SUVA I PARANDALUESHEM PM 200

   SUVA I PARANDALUESHEM PM 200

  POWERCLIMA
 • ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

  Llaçe te gatshme per perdorim.

   Llaçe Veshjeje

   Llaçe dekorative

   Llaçe me pastë silikoni

   Sistemi i izolimit të jashtëm

   Llaçe riparimi

   Materialet e aditivëve

   Materialet hidroizoluese

  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

  POWERCLIMA

  PRODUKTET E SISTEMIT PER TERMOIZOLIM TE JASHTEM TE POWERMIX

  Zgjidhje inteligjente për industrinë e ndërtimit

  Duke përdorur të gjitha njohuritë dhe përvojën që kemi mbledhur këto vite, ne kemi krijuar një sistem termoizolimi të jashtëm të certifikuar që freskon, mbron dhe rrit energjinë e ndërtesës.

  FOKUSI DHE QËLLIMET

  Si kompani, fokusi ynë kryesor është të hulumtojmë dhe zhvillojmë produkte cilësore inovative në mënyrë që të mund të ofrojmë produkte me cilësi të lartë të çertifikuar, të lehta për t'u përdorur, të besueshme dhe të përballueshme.

  PLANIFIKIMI PËRPARA

  Njerëzit e POWERMIX planifikojnë përpara duke ndërthurur përvojën e prodhimit dhe njohuritë e tregut grek dhe atij ndërkombëtar. Ne gjithmonë marrim seriozisht në konsideratë të gjitha tendencat më të fundit dhe krijojmë produkte që fitojnë preferencën e konsumatorëve brenda dhe jashtë kufijve.

  Kontrolli i cilësisë së prodhimit

  Të gjitha produktet e POWERMIX janë prodhuar në përputhje me rregullat evropiane dhe greke të cilësisë në fuqi dhe janë përshtatur me kushtet klimatike greke.

  KOMPANIA POWERMIX

  Kompania jonë u shfaq për herë të parë në fushën e materialeve të ndërtimit në vitin 1976 dhe që atëherë ajo ka qenë përfundimisht e suksesshme. Që nga viti 2000, bazuar në përvojën e fituar, ne kemi krijuar një njësi moderne prodhimi e cila prodhon llaç të thatë duke përdorur materiale të standardizuara dhe të certifikuara. Gama e produkteve të Powermix përfshin suva në thasë, llaç në thasë dhe ngjitës pllakash. Të gjitha këto produkte janë rezultat i një njësie të pajisur siç duhet, e cila përdor makineri moderne deri në standardet evropiane. Prandaj, ne si kompani ofrojmë cilësinë më të mirë dhe gjithashtu ofrojmë produkte të reja për strukturim më të mirë, ambiente jetese të shëndetshme dhe, së fundi, një mjedis të pastër.

  Prioriteti i kompanisë sonë është të ofrojë produkte dhe shërbime me cilësi të lartë dhe të besueshme.

  NGA KANALI JONË YOUTUBE POWERMIX - RINOVA E NJË SHTËPI TË VJETËR

  Transformimi praktik i një shtëpie të vjetër duke përdorur materialet e besueshme të POWERMIX. Videoja tregon para dhe pas! Ndiqni hap pas hapi hapat e zbatimit të sistemit dhe shikoni se sa i shpejtë, i sigurt dhe i lehtë është për t'u zbatuar.